Töihin Mopo Sportiin

Mopo Sport on Vantaan Petikossa toimiva mopoihin ja niiden varaosiin erikoistunut yritys. Työllistämme 16 vakituista työntekijää.


Etsimme nyt palvelukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen

PIENKONEKORJAAJAA

Etsimme sesongin ajaksi työntekijää korjaamoomme. 

Etsimällämme työntekijällä on jo työkokemusta pienkonekorjaamosta sekä hyvä tuntemus kaksipyöräisistä, erityisesti mopoista. Korjaamomme huoltaa kaiken merkkisiä mopoja, joten laaja-alainen tuntemus niin vaihteellisista mopoista kuin skoottereistakin on työssäsi välttämätöntä. Korjaamo-osaamisen lisäksi hallitset perus tietotekniikan ja pystyt omaksumaan erilaiset tietojärjestelmät joita tarvitaan normaalissa korjaamotoiminnassa.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja se kestää elokuun loppuun saakka.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pienkonekorjaaja@moposport.fi otsikolla pienkonekorjaaja.

Työpaikka täytetään mahdollisimman pian.


Etsimme nyt palvelukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen

ASIAKASPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

Etsimme sesongin ajaksi työntekijää asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelussamme olet päivittäin tekemisissä asiakkaidemme kanssa puhelimitse ja sähköpostitse sekä sosiaalisen median kautta. Tunnet hyvin mopot ja niiden tekniikan, keskustelet sujuvasti ja kohteliaasti asiakkaidemme kanssa sekä puhelimitse että kirjallisesti.

Työssäsi tarvitset myös kirjallista englannin kielen osaamista.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja se kestää elokuun loppuun saakka.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@moposport.fi otsikolla asiakaspalvelutyö.

Työpaikka täytetään mahdollisimman pian.