12.4.2022

Moposport on vuodesta 1974 toiminut varaosaliike, jonka palveluksessa työskentelee noin 25 henkilöä. Palvelemme kuluttajia sekä verkkokaupassa että Vantaalla, Turussa ja Tampereella sijaitsevissa myymälöissämme.

Etsimme nyt Vantaan Petikkoon määräaikaiseen työsuhteeseen 

PIENKONEKORJAAJAA

Etsimme omaan korjaamoomme määräaikaiseen työsuhteeseen pienkonekorjaajaa joka tulee tekemään uusien mopojen kasauksia sekä normaaleja huoltoja ja korjauksia.

Etsimällämme työntekijällä on jo työkokemusta pienkonekorjaamosta sekä hyvä tuntemus kaksipyöräisistä, erityisesti mopoista. Korjaamo-osaamisen lisäksi hallitset perus tietotekniikan ja pystyt omaksumaan erilaiset tietojärjestelmät, joita tarvitaan korjaamon töiden hallinnoimisessa. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys ovat myös työssäsi erittäin tärkeitä.

Vähintään B-ajokortti on työssäsi välttämätön. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää vähintään elokuun puoleenväliin.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@moposport.fi otsikolla Pienkonekorjaaja / Vantaa mahdollisimman pian. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään mahdollisimman pian.