20.4.2022

Mopo Sport on vuodesta 1974 toiminut varaosaliike, jonka palveluksessa työskentelee n. 25 vakituista työntekijää. Palvelemme kuluttajia verkkokaupassa ja Vantaan Petikossa sekä Tampereen Lakalaivassa ja Turun Orikedossa sijaitsevissa myymälöissä.

Etsimme nyt kasvavaan yritykseemme vakituiseen työsuhteeseen

VARAOSAMYYJÄÄ

Etsimme Vantaan Petikossa sijaitsevaan  myymäläämme työntekijää, jolla on jo työkokemusta varaosamyynnistä, mieluiten kuluttajapuolelta. Lisäksi toivomme, että sinulla on vankka tuntemus kaksipyöräisten tekniikasta. Ydinliiketoimintamme on mopojen varaosamyynti ja oma myymälämme on meille erittäin tärkeä asiakaspalvelukanava. Mopojen varaosien lisäksi valikoimastamme löytyy varaosia muihin moottoriajoneuvoihin, aina moottoripyöristä mönkijöihin. 

Myymälämme työllistää muutaman vakituisen työntekijän, joiden lisäksi työllistämme sesongin aikana määräaikaisia työntekijöitä. Vakituisena työntekijänä työhösi kuuluu myös kausiapulaisten opastaminen tehtäviin.

Käytämme toiminnassamme AutoFutur ohjelmistoa, jonka tuntemus on eduksi. Tietojärjestelmän oppii kuitenkin nopeasti ja tärkeintä on, että olet sinut tietokoneiden kanssa. Asiakaspalvelu myymälässä tarkoittaa usein asiakkaiden ongelmien ratkomista, ei pelkästään asiakkaiden oman ostoslistan mukaista myymistä, ja tässä työssä hyvät hakutaidot ovat eduksi.

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

  • Myymälätyöskentely. Asiakaspalvelu myymälässä on näkyvin osa liiketoimintaa ja meille on tärkeää, että asiakkaillemme jää hyvä kokemus myymälästämme.
  • Ajovarustemyynti. Osallistut myös ajovarustevalikoiman hankintapäätöksiin yhdessä tuotepäällikön kanssa.
  • Korjaamotyöskentely. Sinulta sujuvat pienet huoltotyöt, kuten renkaanvaihdot.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimämme henkilö omaa jo työkokemusta varaosamyynnistä ja omaa hyvän tuntemuksen varaosista harrastuksen kautta. Olet tiimipelaaja joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Myymälämme vakituinen henkilökunta vastaa myymälän aukiolosta oikeaan aikaan ja kausiapulaiset auttavat saavuttamaan riittävän miehityksen kaikkina aikoina. Työskentelet myymälän aukioloaikoina, eli työviikkoosi voi kuulua myös ilta- ja viikonlopputyöskentelyä myymälän aukioloaikojen mukaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työpaikkasi sijaitsee Vantaan Petikossa. Tarjoamme sinulle mielestämme viihtyisän työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittää myös omaa osaamistasi yrityksemme kasvaessa. Lisäksi tarjoamme yrityksemme normaalit henkilökuntaetuudet ja työterveydenhuollon.

Palkkaus

Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@moposport.fi otsikolla Varaosamyyjä / Vantaa. Toimi nopeasti, täytämme työpaikan kun sopiva työntekijä tulee vastaan.