Töihin Mopo Sportiin

Mopo Sport on Vantaan Petikossa toimiva mopoihin ja niiden varaosiin erikoistunut yritys. Työllistämme 16 vakituista työntekijää.


Jatkaaksemme kasvua etsimme nyt yritykseemme vakituiseen työsuhteeseen

markkinoinnin yleismiestä

Pyrimme toteuttamaan markkinointimme mahdollisimman pitkälle oman henkilökunnan voimin ja siksi etsimme nyt yritykseemme yhden hengen mainostoimistoa vastaavaa työntekijää ottamaan vetovastuun yrityksemme markkinointiviestinnästä.

Mopo Sport näkyy asiakkaille netissä, printtimediassa sekä tapahtumissa. Verkkomarkkinointi sekä sosiaaliset mediat kehittyvät jatkuvasti ja työssäsi on välttämätöntä pysyä ajan hermolla. Meille onkin tärkeää, että hallitset printtimedian lisäksi somemarkkinoinnin, nykyaikaisen verkkomarkkinoinnin ja sisällöntuotannon verkkoon, olipa kyse staattisista bannereista tai liikkuvasta kuvasta. Pystyt myös editoimaan videota julkaisukelpoiseksi.

Asiakaskuntamme päivittyy joka vuosi, joten on myös tärkeää, että seuraat viimeisimpiä trendejä ja pysyt ajan hermolla niin eri sosiaalisen median ja verkkopalvelujen käytöissä kuin visuaalisen suunnittelunkin osalta.

Hallitset Adobe Creative Suiten hyvin, tarvittaessa kuvaat niin valokuvia kuin videotakin. Tiedät myös, että joskus tarvitaan CMYK värejä ja pystyt tuottamaan aineiston myös painotaloa varten, et pelkästään näytölle.

Panostamme vahvasti verkkokauppaan ja on tärkeää, että ymmärrät miten asiat verkossa toimivat myös teknisesti. Ohjelmointiosaamista et työssäsi tarvitse, mutta työtäsi helpottaa kun ymmärrät miten tietoa käsitellään ja minkälaisia rajoituksia ja mahdollisuuksia tietokannat tarjoavat. On myös tärkeää, että kun puhutaan ROIsta, et ala miettimään sitä koiraa. Pystyt seuraamaan työsi tuloksia ja osaat lukea ja analysoida raportteja.

Pystyt myös ottamaan vastuun töiden läpiviemisestä ja homma ei karkaa käsistä vaikka pyöritätkin useampaa projektia yhtä aikaa. Suunnittelussa ja seurannassa sekä tuotetiedossa saat tukea muulta henkilökunnalta ja suhtaudumme avoimesti kaiken uuden kokeiluun.

Suurin osa tuotteistamme tulee ulkomaisilta tavarantoimittajilta, ja on työssäsi välttämätöntä pystyä kommunikoimaan myös englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Täydellistä englannin osaamista et kuitenkaan tarvitse, vaan kommunikointitaidot riittävät.

Kaikessa ei tarvitse heti kättelyssä olla erikoisosaaja, tuemme sinua kun haluat oppia lisää.

Jos koet, että olet etsimämme työntekijä, lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen markkinointi.rekry@moposport.fi mahdollisimman pian. Liitä mukaan myös mahdollisimman kattavasti työnäytteesi, mieluiten linkkinä portfolioosi.

Työpaikka pyritään täyttämään kun juuri oikea työntekijä tulee vastaan.